Help! Hoofdluis!

Bestellingen vanaf 23 december 2023 verzonden op 3 januari 2024

De frustratie voor elke ouder en kind. Maar maak nu kennis met Nosa. Onze nieuwe productlijn tegen hoofdluis. Producten speciaal voor kinderen die gek worden van de jeuk en de vieze geur van de meeste behandelingen!

Kindvriendelijke producten met een lotion, spray, shampoo, haarmasker en een wax.

En dat natuurlijk zonder parabenen, sulfaten, insecticiden en pesticiden.

Deze producten hebben een leuke vriendelijke uitstraling, ruiken heerlijk en zijn te gebruiken voor alle haartypes en leeftijden, al vanaf 0 maanden!

 

Onze producten van Nosa zorgen voor een erg ‘fijne’ anti-luizenbehandeling en is super makkelijk in gebruik. Zeker óók fijn voor de ouders, want die zijn het altijd de pineut! 

Naast een behandelende- en beschermende werking hebben onze producten ook verzorgende eigenschappen, die het haar sterker en veerkrachtig maken én een hele mooie glans geven.


Bij de Kindervilla verkopen wij de Anti-luis die goed werkt, maar ook erg lekker ruikt!

In de geuren Aardbei, Appel en Perzik.

 

ANTI LUIS Lotion

Elimineert 100% van de luizen en neten.

ANTI LUIS lotion bevat 5% Dimeticon, een silicoon preparaat zonder pesticiden dat de luis onschadelijk maakt door er een filmlaagje omheen te vormen. De luis wordt op deze wijze afgesloten van lucht en is uitgeschakeld.

Bovendien heeft de dimeticon Nosa Attack lotion een verzachtende en verzorgende werking.

Zodat het haar goed doorkambaar is en neten en luizen er makkelijk uit te halen zijn.

Het irriteert de hoofdhuid niet en hydrateert het haar.

Door de handige spray is de lotion goed te verdelen in het haar. Handig voor in lang en kort haar. Bij de anti luizen lotion krijg je een gratis luizenkam. 

 

Shampoo

De Triple Action Tea-Tree Shampoo van NosaProtect is  speciaal om het haar te reinigen, te beschermen en te verzachten. De unieke formule met Tea-Tree olie en Dimethicon zorgt voor een totale haarverzorging. De formule is dermatologische getest op alle huidtypes. Te gebruiken vanaf 12 maanden. Het bevat 100% pure Tea-Tree olie uit Australië. Tea-Tree olie wordt al van oudsher gebruikt om haarluizen weg te houden. Het bevat het geen Methyleugenol, een bestanddeel dat verantwoordelijk is voor irritatie van de hoofdhuid. Dit maakt dat het een veilig en ideaal product om dagelijks en continu te gebruiken.

NosaProtect Shampoo ruikt heerlijk naar aardbei, perzik of appel zodat de geur van Tea-Tree olie volledig wordt onderdrukt, maar dat de eigenschappen toch intact houden. 

 

Antiklitspray

De NosaProtect Triple Action Tea-Tree Spray is er speciaal om het haar te bescherming te bieden, te ontklitten heeft een UV-filter. Met de unieke formule van Tea-Tree olie en Dimeticon zorgt het voor een totale haarverzorging. Deze formule is dermatologische getest en is geschikt voor alle huidtypes.

De NosaProtect Spray ontklit onmiddellijk omdat de Dimeticon die een isolerende en verzachtende film laagje om het haar legt. Bevat ook 100% pure Tea-Tree olie afkomstig uit Australië. Ook dit product is ideaal voor dagelijks en continu gebruik.

NosaProtect ruikt naar aardbei, appel of perzik zodat de geur van Tea-Tree olie volledig wordt onderdrukt, maar dat de eigenschappen toch intact houden. Het bevat ook bescherming tegen de hitte en heeft ook een UV filter om het haar te beschermen tegen zon, föhn, stijltang en schadelijke invloeden van buitenaf.

NosaProtect kan elke dag worden gebruikt gebruiken en is geschikt voor alle haartypes en alle leeftijden (vanaf 0 maanden). Bevat geen parabenen, sulfaten, insecticiden en pesticiden.

 

Masker

Het NosaProtect Triple Action Tea-Tree Masker is speciaal om het haar extra te beschermen, te ontklitten en het herstellen van gespleten. Door de unieke formule met Tea-Tree olie en 5% Dimeticon krijgt het haar een  uitzonderlijke glans en zorgt voor een totale haarverzorging. 

 

NosaProtect Triple Action Tea Tree Masker heeft de heerlijke geur aardbei, die de overheersende geur van Tea-Tree olie volledig onderdrukt, maar de eigenschappen behouden blijven.

 

Wax

De NosaProtect Tripple Action Hair Wax met Tea-Tree olie en de heerlijk frisse appel geur en is speciaal ontwikkeld om het haar van de kinderen vanaf 3 jaar op een milde wijze te behandelen. Het beschermt het haar en hydrateert, het brengt het stoere haar in model.

Met deze NosaProtect Hair Wax kun je bij kinderen makkelijk een stoere look maken en tegelijkertijd beschermt het het haar tegen luizen door de formule met Tea-Tree olie
De wax heeft een matte finish en flexibele hold, is plakt niet en laat geen productresten achter. 

 

Deze producten bevatten 100% pure Tea-Tree olie afkomstig uit Australië.

Tea-Tree olie wordt al van oudsher gebruikt om luizen weg te houden uit het haar.

De exclusieve NosaProtect Tea-Tree garandeert dat 80% van de totale terpenen en 30tot48% van het actieve molecuul 4 Terpineol. Het bevat bovendien geen Methyleugenol, het bestanddeel dat verantwoordelijk is voor irritatie van de hoofdhuid. Dit maakt het een veilig en ideaal product voor dagelijks en continu gebruik.

Deze producten bevatten geen parabenen, insecticiden, sulfaten en pesticiden